Digital mönsterformgivning, Photoshop, Distans

Plats Göteborg

Du lär dig olika metoder att skapa mönster genom fyra olika kurstillfällen i workshop-format.

Boka kursen nu

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har genomgått en mönsterkurs och nu vill göra ditt mönster färdigt för print on demand (digitaltryck) eller dig som vill skapa mönster direkt i Photoshop.

Innehåll

Utifrån de mönster som du har gjort, antingen digitalt eller för hand, lär du dig hur du gör ett tryckfärdigt original. Du lär dig också hur du direkt i Photoshop skapar mönster utifrån egna illustrationer/målningar/teckningar eller fotografier. Kursen innefattar rapportering i Photoshop.

Arbetssätt

Kursen är på fyra veckor, helt på distans och all kommunikation med såväl lärare som övriga deltagare sker på nätet. Material, uppgifter och forum för kontakt hittar du i Folkuniversitetets kursplattform. Genomgångar och individuell handledning.

Övrig info

Kursen är helt på distans, men vi måste sätta ett startdatum på kursen (dvs. när det är möjligt för er att logga in) du loggar in och gör kursen när du själv har tid och möjlighet.
Deltagarna får ett mail med instruktioner och kursnyckel skickat till sig ca en vecka innan kursstart. Sedan har man tillgång till kursen en månad efter kursen slutat.

Litteratur/material

Kompendie ingår. Photoshop installerat krävs för att gå kursen.

Kompletterande prisinfo


Priset är inkl. moms.

Kursledare

Cecilia Pettersson

Cecilia Pettersson har gått på HDK designprogrammet, magister 2009. – Sedan min examen arbetar jag förutom som lärare på Art College som frilansande formgivare inom de områden jag undervisar. Jag jobbar gränsöverskridande mellan olika designdicipliner med framförallt teckning som verktyg.

Varför är det roligt att arbeta på Art College?

Det är så utmanande att möta studenten och se hens behov. Att försöka hjälpa varje individ till personlig utveckling och vidare mot nya utmaningar: högre utbildningar eller nytt jobb!

Vad vill du förmedla till eleverna i just ditt ämnesområde?

Metoder, kunskap och inspiration!

Cecilia Pettersson

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08

artcollege@folkuniversitetet.se

Tid
03 okt 2022 - 31 okt 2022
Må -
Tillfällen
4
Studietimmar
12
Kurs-ID
1143489
Pris
Ordinarie pris:
2475kr
Med rabatt:
1856 kr
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.