Digital mönsterformgivning, Photoshop, distans

Plats Distans

Du lär dig olika metoder att skapa mönster genom fyra olika kurstillfällen i workshop-format.

Boka kursen nu

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har genomgått en mönsterkurs och nu vill göra ditt mönster färdigt för print on demand (digitaltryck) eller dig som vill skapa mönster direkt i Photoshop.

Innehåll

Utifrån de mönster som du har gjort, antingen digitalt eller för hand, lär du dig hur du gör ett tryckfärdigt original. Du lär dig också hur du direkt i Photoshop skapar mönster utifrån egna illustrationer/målningar/teckningar eller fotografier. Kursen innefattar rapportering i Photoshop.

Arbetssätt

Kursen är på fyra veckor, helt på distans och all kommunikation med såväl lärare som övriga deltagare sker på nätet. Material, uppgifter och forum för kontakt hittar du i Folkuniversitetets kursplattform. Genomgångar och individuell handledning.

Övrig info

Kursen är helt på distans, men vi måste sätta ett startdatum på kursen (dvs. när det är möjligt för er att logga in) du loggar in och gör kursen när du själv har tid och möjlighet.
Deltagarna får ett mail med instruktioner och kursnyckel skickat till sig ca en vecka innan kursstart. Sedan har man tillgång till kursen en månad efter kursen slutat.

Litteratur/material

Kompendie ingår. Photoshop installerat krävs för att gå kursen.

Kursledare

Cecilia Pettersson

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08

artcollege@folkuniversitetet.se

Tid
31 aug 2020
Må -
Tillfällen
4
Studietimmar
12
Kurs-ID
1078245
Pris
2075 kr