Skriva lust, helg Distans Live

Plats Stockholm

Helgkurs för dig som vill finna nya djup i dina karaktärer genom att förstå och förhålla dig till deras sexualitet. Kursen ges helt på distans via Zoom. Läraren sänder Zoomlänk i god tid före kursstart.

Boka kursen nu

Skapa sexscener i din roman eller novell – explicit eller subtilt. Kursen vänder sig även till dig som skriver, eller som vill börja skriva, erotik.

  • Ladda scener
  • Bygga upp spänning
  • Klippa scener elakt (!) och snyggt
  • Att INTE skriva ut kan vara att skriva in mellan raderna
  • Skriva lust och skrivlust

Korta skriv- eller gruppövningar som speglar ett tema. Deltagarna får också en hemuppgift. Huvudparten av de båda dagarna kommer att ägnas åt samtal om de texter som deltagarna själva har författat i form av skrivövningar.Kursen har även en gästlärare; Maria Bundin.

Material

Det material som används är deltagarnas egna texter och utdrag ur skönlitterära verk.Kursdatum: lördag och söndag, 19/11 - 20/11 kl 10.00 - 15.15 med paus för lunch.

Kursledare

Sara Olsson är författare, förläggare och sexrådgivare. Aktuell i författarduon Brundin & Olsson för BLANCHEstories 2022. Novellerna Jazzklubben och Roviken (Saga Egmont förlag, 2020) ges ut internationellt hösten 2021 på flera språk. Sara har skrivit romanen DEAD & ALIVE och thrillern Dolt under jord, den senare med Martin Falkman. Fyra självbiografier/fackböcker med Ekerlids förlag samt medverkan i antologin Svensk haiku.

Kursledare

Maria Brundin är författare, redaktör, skribent och ljudboksinläsare. Aktuell i författarduon Brundin & Olsson för BLANCHEstories 2022. Författare till Lydaserien. Medverkat i flera antologier. Under en termin var hon mentor för studenter som läste Creative Writing in English vid HiG.

Kursledare

Sara Olsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
19 nov 2022 - 20 nov 2022
Lö 10:00 - 15:15
Sö 10:00 - 15:15
Tillfällen
2
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1142721
Pris
2600 kr