Adobe - enskild undervisning Distans Live

Plats Distans

Lär dig Adobe i din egen takt! Enskild undervisning är ett effektivt och flexibelt sätt att lära sig. Innehåll, dag och tid bestämmer du tillsammans med din kursledare.

Boka nu

Folkuniversitetets enskilda undervisning erbjuder unika lösningar där du med hjälp av en erfaren kursledare får undervisning anpassad efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder färdiga lektionspaket för dig som vill ta dina kunskaper till nästa nivå, men även skräddarsydda lösningar om du har ett specifikt kunskapsmål.

Undervisningen sker antingen online eller på plats i våra lokaler. Kontakta oss så tar vi fram rätt lösning för dig! Prisexemplet gäller en lektionstimme à 45 minuter, men upplägget kan anpassas efter dina önskemål.

Kursledare

Våra kursledare är professionella och har lång erfarenhet av att utbilda unga och vuxna.

Anmälan

Vi startar enskilda utbildningar löpande under hela året och om du är intresserad är du välkommen att kontakta oss på 046 -19 77 00 eller kurser.syd@folkuniversitetet.se.

Om du vill kan du klicka på boka-knappen och fylla i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Företagsutbildningar

Om du är intresserad av branschanpassad utbildning i Adobe, kontakta kurser.syd@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Kenth Ericsson

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Malmö

regionsyd@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
1
Första tillfället
kl -
Studietimmar
1
Kurs-ID
400738
Pris
950 kr