Prova på Photoshop och Indesign grund, Distans

Plats Distans

Välkommen till ett gratis webbinarium där du kan ställa frågor till kursledare Ralph Källström som berättar mer om kursens innehåll.

Boka reservplats

Vill du lära dig att hantera och arbeta med Adobes program Photoshop och Indesign? På detta kostnadsfria kurstillfälle får du mer information om kursen och dess innehåll. Du får även möjlighet att ställa frågor direkt till kursledaren.

Prova på tillfället är gratis. Vill du ha mer information när vår kurs i Photoshop och Indesign går, klicka på nedanstående länk.

Photoshop och Indesign grund, Distans live

OBS! Begränsat antal platser. Anmälan krävs.

Med reservation för ändringar.

Kursledare

Ralph Källström

Ralph Källström har sedan våren 2016 haft kurser på Folkuniversitetet i Excel, Photoshop och Indesign.

Vintern 2015/2016 checkade han ut från GP:s redaktion där han de sista ca tio åren redigerade GP och även andra tidningar i Indesign. Att photoshoppa bilder var en del i redigerandet, dessutom var Ralph under många år delägare i ett svartvitt labb så länge som fotograferandet gjordes med gammal hederlig film.

Innan redigerandet på GP var det mycket research och annat där Excel spelade en mycket stor roll, både vad det gällde att göra egna datasammanställningar men även att ta hand om myndigheters excelfiler när de utgjorde allmänna handlingar.

Ralph Källström

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Tid
30 aug 2022 - 30 aug 2022
Ti 18:00 - 18:45
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1140490
Pris
0 kr