Mindfetalness: uppmärksamma fosterrörelser lättare

Plats Stockholm

Gratis föreläsning: Lär känna ditt ofödda barns rörelsemönster genom metoden Mindfetalness. Att ta en stund varje dag med det ofödda barnet är positivt för både den gravida och barnet. Varför är det fördelaktigt? Vad säger forskningen?

Boka kursen nu

Om distans live

Trots att Kungstensgatan kan nämnas som fysisk plats är detta en distans live-föreläsning som innebär att den hålls på distans i realtid, och direktsänds via Zoom.

OBS! Anmäl dig via boka-knappen här på hemsidan. Tyvärr har vi inte resurser för att ta emot anmälningar till våra gratisföreläsningar via telefon och e-post. Tänk på att du bara kan boka en plats per person. Tack för din förståelse.

Genom Mindfetalness får den gravida en mysig stund varje dag med sitt ofödda barn och det har visat sig fördelaktigt på många olika sätt. Föreläsningen tar oss med på en resa i forskningen med tydlig koppling till hur den enskilda gravida kan använda sig av Mindfetalness. Anna berättar om hur metoden går till och ger praktiska råd utifrån sin erfarenhet som barnmorska och forskare. Metoden Mindfetalness utvecklades av barnmorskan och professorn Ingela Rådestad och baseras på många års forskning om barnafödande och Anna Akselsson var doktorand i det stora forskningsprojektet som under åren 2016-2019 utvärderade Mindfetalness.

Föreläsare

Anna Akselsson: Leg. barnmorska, medicine doktor, avhandling ”Awareness of fetal movements and pregnancy outcomes”, lång klinisk erfarenhet som barnmorska, har varit ordförande i rekommendationsgruppen samt med i projektledningsgruppen i Socialstyrelsens arbete i att ta fram Nationellt kunskapsstöd om intrauterin fosterdöd. Är bihandledare till en doktorand på Sophiahemmet Högskola.
Arbetar som samordningsbarnmorska i Region Stockholm och högskoleadjunkt på Sophiahemmet Högskola.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
17 mar 2022 - 17 mar 2022
To 18:00 - 19:30
Tillfällen
1
Studietimmar
2
Kurs-ID
1119345
Pris
0 kr