Prova på MediYoga Distans Live

Plats Södertälje

Är du nyfiken på MediYoga? Då är det här en bra chans att delta i ett yogapass, få information om yogaformen, kursen, ställa frågor till vår kursledare och se våra lokaler.

Boka kursen nu

Prova på passet genomförs på distans med livesänd online lektion där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet. Sedan kan du välja om du vill gå kursen på distans via Zoom eller i Södertälje. Till prova på passet använder vi oss av Zoom, ingen nedladdning behövs utan innan lektion kommer länk skickas till er för uppkoppling. Det enda du behöver är en dator, Ipad eller mobil telefon med internet.

Prova på-lektionen är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade. Du kan anmäla dig direkt på plats, först till kvarn gäller.

Kursinnehåll


I den alltmer stressfyllda värld vi lever i behövs idag fler kraftfulla verktyg för att bättre skapa balans i våra liv och i vår dagliga tillvaro. MediYoga är en form av den klassiska Kundaliniyogan. MediYoga används både inom friskvård och inom rehabilitering. MediYoga har visat sig vara effektiv för personer med olika symptom och obalanser som stress, utbrändhet, sömnproblem, högt blodtryck, ryggsmärtor, andningsbesvär, mm. Yogaträningen arbetar på många olika nivåer och med flera av kroppens system samtidigt. Att yoga och meditera tillsammans med andra i grupp är en skön känsla! Du fyller på med lugn, harmoni och förnyad energi!

Kursledare

Carolina Samuelsson

Carolina är certifierad MediYoga-instruktör och har även gått en påbyggnadsutbildning till MediYoga-terapeut. Hon har haft kurser i MediYoga sedan våren 2012.

Under kursen kommer vi att gå igenom De tio kropparna, ett mycket systematiskt sätt att gå igenom hela människan. Kroppen, själen, sinnets olika skikt och det elektromagnetiska fält (auran) som under vårt liv genomsyrar och omsluter oss. De tio kropparna kan ses som olika skikt av medvetenhet. Alla delar av det som är du.

"Jag har som person varit intresserad av rörelser och dess verkan, det började tidigt med dansen sedan upptäckte jag yogans positiva verkan både på kroppen och själen. Först började jag med en bok sedan tog jag kurser i både Stockholm och New York för att sedan satsa på att bli utbilda mig inom yoga. Nu har jag undervisat i olika former av yoga under 15 år."

Carolina Samuelsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
27 jan 2021 - 27 jan 2021
On 16:30 - 17:30
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1095523
Pris
0 kr