YinYoga

Plats Nyköping

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Kursen passar alla som vill lära sig hur de kan använda yoga för stressavlastning, ökad hälsa och meditation. Både nybörjare och mer erfarna yogis är välkomna!

Mål

Kursens syfte är ökad fysisk och mental styrka, uthållighet, flexibilitet och fokus, samt ökad kroppsmedvetenhet, självmedvetenhet, acceptans och inre lugn. Målet är att du kommer att kunna yoga dig själv hemma efter avslutad kurs så att du verkligen kan dra nytta av det du lärt dig i ditt dagliga liv och leva mer i harmoni med dig själv, din kropp och din miljö.

Kursinnehåll

Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund.

Kursupplägg

Vi träffas en gång i veckan under 4 veckor och övar yoga. Vi upplever Yin ur ett yogaperspektiv, och hur vi kan använda oss av detta för att finna balans i livet, bättre hälsa och ökat välbefinnande. På den här kursen lär vi oss genom att uppleva yoga.

Kursledaren

Aiste Annabella Pociute är utbildad yogainstruktör hos Global Yoga. Hon driver en egen verksamhet där hon undervisar yogaklasser i olika yogaformer, förutom yogaklasser så organiserar hon även workshops och arbetar med coaching. Aiste har arbetat som behandlingspedagog och hon har mycket erfarenhet av att möta människor i svåra situationer. Som person är Aiste aktiv, positiv och mycket kreativ. Hennes dröm är att hjälpa människor att må bättre, sprida glädje och bidra till ett bättre och hälsosammare liv.

Kursledare

Aisté Pociuté

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
02 jun 2020 - 23 jun 2020
Ti 17:15 - 18:15
Tillfällen
4
Plats
Västra Trädgårdsgatan 38, 61132 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1070007
Pris
650 kr