Kom igång med Yoga

Plats Nyköping

Kom igång med yoga innan semestern och lär dig tekniken för energihöjande och avstressande. Du kan lära dig det i Nyköping med Folkuniveristetet.

Boka kursen nu

Yogaträningen arbetar på många olika nivåer och med flera av kroppens system samtidigt.
Att yoga tillsammans i grupp är en skön upplevelse! Du fyller dig med lugn, harmoni och förnyad energi.

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som har yogat tidigare. Denna yogaform passar de flesta personer, ung som äldre. Det går lika bra att sitta på stol som att sitta på golvet. Yogan vänder sig till dig som vill få mer energi, ett ökat lugn och mjuka upp kroppen.

Mål

Att på ett lugnt och säkert sätt få bekanta sig med yoga och dess positiva inverkan på din kropp och mentala hälsa. I form av ex.ökad rörlighet, styrka och balans samt både energihöjande och avstressande. Du bär enkelt det yogiska verktyget med dig, inom dig – och kan bruka det vid många tillfällen i vardagen.

Kursinnehåll

Vi kommer att träna och utveckla grundläggande positioner i Yoga och kombinera dessa med andningsteknik. Finna rörelseglädje och ett inre lugn samt avslappningsövningar.

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan 4 ggr. Gruppundervisning i liten grupp med max åtta deltagare. Medtag egen Yogamatta.

Kursledare

Carina Carxon har ett brinnande intresse för hälsa och friskvård sedan över 20 år tillbaka. Hon har gått flera utbildningar/kurser genom åren som ex.vattengymnastikledare, yoga och qigong instruktör, massör,medicinsk fotvård och PT-utbildning. Hon driver sittt eget företag med Medicinsk fotvård och personlig träning i Nyköping och stormtrivs med att lära ut sina kunskaper till andra.

Kursledare

Carina Carxon

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
08 jun 2022 - 29 jun 2022
On 17:30 - 18:15
Tillfällen
4
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
4
Kurs-ID
1135613
Pris
850 kr