Prova på Tai Chi Qigong

Plats Södertälje

Förbättra din fysiska, själsliga och mentala hälsa genom Tai Chi som består av flytande och vackra rörelser baserade på gamla stridskonster från Kina. Testa Tai Chi Qigong på vårt gratis prova-på pass!

Boka kursen nu
>

Prova på-lektionen är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade. Du kan anmäla dig här på webben eller direkt på plats, först till kvarn gäller.

Vem kan gå kursen?

Alla kan gå kursen. Rörelserna är enkla att utföra och ökar rörlighet och koordination. Den används som en avslappningsmetod för stressade människor som föredrar meditation i rörelse.

Kursinnehåll

Tai Chi, som är en inriktning/undergrupp inom Qigong består av flytande och vackra rörelser som är baserade på gamla stridskonster i Kina. Dessa rörelser utförs med avspänd kropp och avspänt sinne samt djup koncentration för att återskapa balansen mellan människans fysiska, mentala och själsliga natur Denna metod heter ”Tai Chi Qi-gong 18-form” har 18 mjuka och följsamma grundrörelser som utförs i en obruten serie. Används inom den traditionella kinesiska medicinen för att lösa upp blockeringar i kroppen så att qi (livsenergi) kan flöda fritt.

Kursledare

Hilda Kalla Mouro

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
22 jan 2022 - 22 jan 2022
Lö 13:10 - 13:50
Tillfällen
1
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1125046
Pris
0 kr