Prova på - Tai chi Qigong Distans Live

Plats Södertälje

Förbättra din fysiska, själsliga och mentala hälsa genom Tai Chi som består av flytande och vackra rörelser baserade på gamla stridskonster från Kina.

Boka kursen nu

Prova på passet genomförs på distans med livesänd online lektion där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet. Du kan sedan välja på att gå själva kursen i Södertälje fysiskt eller på distans via Zoom. Till prova på passet använder vi oss av Zoom, ingen nedladdning behövs utan innan lektion kommer länk skickas till er för uppkoppling. Det enda du behöver är en dator, Ipad eller mobil telefon med internet.

Vem kan gå kursen?

Alla kan gå kursen. Rörelserna är enkla att utföra och ökar rörlighet, balans och koordination. Kan göras sittande på stol för den som behöver det.

Om du känner stress och jäkt i din vardag så är det viktigt med återhämtning. Tai Chi kan hjälpa dig att hantera stressiga situationer bättre genom att leva i nuet, du lär dig koncentration och andning kopplad till rörelse - meditation i rörelse

På detta prova på pass pratar kursledaren om kursens innehåll, om Tai Chi och dess fördelar samt att ni får prova aktivt att följa kursledarens instruktioner.

Prova på passet är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade. Du kan anmäla dig direkt på plats, först till kvarn.

Om kursledaren

Hilda är utbildad hälsopedagog sen 2011 och diplomerad Stresscoach sen 2017. Hon har jobbat inom olika områden såsom träning, kost, stress, sömn och mycket mer.

Kursledare

Hilda Kalla Mouro

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
27 jan 2021 - 27 jan 2021
On 17:00 - 17:45
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1094916
Pris
0 kr