Prova på - Hitta ditt inre lugn

Plats Norrköping

Här har du möjlighet att få en inblick i vår kurs hitta ditt inre lugn. Du behöver inte några förkunskaper. Det är gratis att delta, men du behöver boka en plats på det tillfället du vill prova.

Boka kursen nu

Erbjudande till dig som deltar på prova-på-dagen: Om du bokar en kurs på hemsidan den 27 augusti får du 10 % rabatt på kursavgiften. Koden får du i kallelsen till prova på tillfället.

Ledare:

Anne Pettersson.

Information om Covid-19

Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Anne Pettersson

Mitt mål i mitt liv är att få hjälpa människor och djur att ha det bra. Jag älskar att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Mycket handlar om att skapa balans i ditt inre och i vår omgivning.

Jag är utbildad inredningskonsult, certifierad healer, medial vägledare och djurkommunikatör. Just nu håller jag kurser och tar även emot klienter som vill ha min hjälp.

Anne Pettersson, lärare i Inredning, Klädsömnad, Hitta ditt inre lugn

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
27 aug 2020 - 27 aug 2020
To 18:15 - 19:00
Tillfällen
1
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
1078314
Pris
0 kr