Skratta på distans Distans Live

Plats Distans

Här är kursen för dig som vill skratta mer. Vi befinner oss i en speciell tid och för många innebär det betydligt mindre andel skratt än i vanliga fall. Kursen hålls digitalt och i realtid.

Boka kursen nu

På samma sätt som negativa känslor påverkar kroppen negativt vet forskare idag att positiva känslor, som exempelvis skratt, leder till positiva kemiska förändringar i kroppen. Ett av forskningsresultaten visar att skratt hjälper till att minska de negativa effekterna av stress.

Allt ifrån en glimt av ett leende till ett litet skratt eller till ett gapskratt kan smitta. Det värsta som kan hända är alltså att vi smittar en medmänniska till att känna en stunds skrattrus.

Upplägg

4 tisdagar i rad och vi kör på samma start- och sluttid. Vid varje tillfälle kombinerar vi skrattövningar med reflektioner och kunskap.

Efter kursen får du en sammanställning av kursens innehåll för att förenkla för dig när du vill anamma några av övningarna i din vardag.

Bokning

Boka din plats via knappen ”boka kursen nu”. Du får en automatisk bekräftelse i mailinkorgen.

Några dagar innan start får du en kallelse i din inkorg med praktisk information, i samband med detta får du också din faktura till mailen.

Praktiskt

Kursen hålls via Zoom. Ladda hem appen och skapa ett inlogg i god tid innan kursstart. Detta gör du på www.zoom.us. När kursen sedan startar är det bara att klicka på länken du får av oss så kommer du till mötet.

Tips

Vi har erfarit att denna kurs är uppskattad som present. Hör av dig till oss så bokar vi i "hemlighet".

Kursledare

Petra Svensson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Östersund

info.ostersund@folkuniversitetet.se

Tid
01 mar 2022 - 22 mar 2022
Ti 18:00 - 19:30
Tillfällen
4
Studietimmar
8
Kurs-ID
1113841
Pris
750 kr