Röstvård för en hälsosammare och mer hållbar röst

Plats Västerås

Det här är en kurs för dig som upplever att din röst behöver lite extra vård och omtanke. Du får lära dig grunderna i hur din röst fungerar och får verktyg för att rösten ska hålla bättre.

Boka nu

Under augusti månad kommer vi att uppdatera informationen med dag och tid för kursen. Planerad start i slutet av september. Är du intresserad och vill få information till din e-post, skicka in intresseanmälan till info.vasteras@folkuniversitetet.se

Kursen riktar sig till dig som behöver stärka din röst, hitta tillbaka till en lugnare andning och det djupare kroppsstödet. Du kanske är föreläsare, lärare, skådespelare eller sångare och behöver verktyg för att hitta en hållbar röst.

Förkunskaper

Kursen kräver ingen tidigare erfarenhet.

Kursinnehåll och upplägg

Vi jobbar i en liten grupp och undervisningen innehåller både praktiska och teoretiska genomgångar och övningar. Målet med kursen är att ge dig verktyg för att få en röst som är både hållbar och naturlig samt för att motverka problem som heshet och rösttrötthet. Vi sätter rösten i fokus, hur den fungerar i relation till din andning och kroppsstödet. 

Vi fokuserar på;
att undersöka hur din röst fungerar i relation till andningen,
att hitta balansen i kroppen och ur detta påverkar din röst,
att hitta det djupare kroppsstödet.

Kursledare

Yumi Shintani bergman, verksam sångerska och har studerat vid VIT (Vocal Institute of Technology). 

Kursledare

Yumi Shintani Bergman

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Västerås

info.vasteras@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
6
Första tillfället
kl -
Studietimmar
12
Kurs-ID
204355
Pris
2500 kr