Workshop i frigörande dans och mixed media

Plats Västerås

Kom och medverka i workshop med fokus på olika verktyg där du hittar fram till det fria skapandet och din kreativitet, med fria rörelserna, andningen och den medvetna närvaron i fokus.

Boka kursen nu
Kursen vänder sig till alla som genom dans, musik, färg och form vill hitta till sin kreativitet, glädje och öka sin självkännedom.

Mål

Att efter dagen fått ett ökat förtroende och tillit till den egna kroppen, kreativiteten och intuitionen.

Kursinnehåll

Vi börjar dagen med frigörande dans. Avslappning-för att släppa det mentala och känna in kroppen. Kroppsdansen- här får du landa med din medvetenhet i kroppens olika delar. 7 rörelserytmer- rytmerna ger dig möjlighet att utforska och utveckla dina rörelser. Ingen koreografi, jag inspirerar gruppen och du inspirerar dig själv. Det är varierande musik från olika genrer. Olika skaparövningar hur du kommer förbi prestationen och låter lusten styra, tips på olika verktyg och material att använda när du målar, mixa akrylfärg och collage.

Kursmaterial

Allt material ingår i kurspriset. Tänk på att använda oömma kläder då akrylfärg som torkat inte går bort från kläder. Vi dansar i sköna, mjuka kläder med fördel barfota, annars i en tunn sko. Medtag vattenflaska. Medtag även öronproppar om du vet med dig att du är ljudkänslig. Medtag egen lunch, kyl och micro finns i lokalen.

Kursledare

Kursen leds av Eva Backlund utbildad Frigörande Dansinspiratör vid Frigörande Dans Akademin ledd av Anne Grundel, grundaren av Frigörande Dans och Vedic Art utbildad Mixed Media Art entusiast.

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
19 feb 2022
Lö 09:30 - 13:45
Tillfällen
1
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
1118125
Pris
795 kr