Vandring, Vinterviken mot kafé Lyran

Plats Stockholm

Vi vandrar genom Vinterviken på stigar nära vattnet. Irene Stegell guidar vandringen runt Stockholms uddar fram till konditori Lyran vid Mälarhöjden-Bredäng, där Bellman höll till en gång i tiden. Behagligt tempo, kunskapsmättad!

Boka kursen nu

Mötesplats

Vi träffas vid tunnelbanehållplats Liljehomen, uppgång Tvärbanan, innanför dörrarna. Ledaren Irene Stegell väntar där.

Guidad tur

Ledaren Irene Stegell berättar längs vandringen. Ni promenerar längs Vinterviken och sjön Trekanten (tidigare Trehörningen). Du får höra mer om Bellmans anknytning till konditori Lyran och mycket annat!

Utrustning

Klädsel efter väderlek och bra skor. Medtag dryck och gärna en lätt matsäck att inta vid målet konditori Lyran. Alternativet är att inta något på konditoriet som har mycket gott.

Tempo

Vi vandrar i behagligt tempo. De små upplevelserna och miljön gör att vandringen tangerar mindfulness och ger aningar om så kallade skogsbad.

Kursledaren

Kursledaren Irene Stegell har hållit i kulturvandringar och meditativa vandringar, liksom rörelse för kropp och själ under många år. Hon har undervisat och lett samtalskurser om existentiella frågor i över tio år för olika åldersgrupper.
Irene Stegell är legitimerad lärare i religion, psykologi, filosofi och estetisk verksamhet, drama-teaterpedagog samt diplomerad energi-massör.

Kursledare

Ireneé Stegell

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
16 maj 2020 - 16 maj 2020
Lö 11:00 - 14:00
Tillfällen
1
Studietimmar
4
Kurs-ID
1043525
Pris
375 kr