Prova på Biblioterapi – att läsa för att leva

Plats Stockholm

Biblioterapi är besläktat med metoden Shared reading och handlar om att läsa och samtala om det lästa, för bättre hälsa och personlig utveckling. Prova på!

Boka kursen nu

Genom biblioterapi eller Shared reading kan vi bättre lära känna oss själva och växa som människor. Kursledare till kursen som börjar den 23/9 är Mattias Leivinger, författare, samtalsterapeut och bibliotekarie. Under prova på berättar han mer om kursen och hur den är upplagd.

Mattias Leivinger är författare, samtalsterapeut och bibliotekarie.
– Böcker har alltid fascinerat mig och det är spännande att få arbeta yrkesmässigt med dem på olika sätt. Genom en högskoleutbildning i biblioterapeutiska arbetssätt på Ersta Sköndal Bräckes högskola lärde jag mig mer om denna spännande metod och har jobbat med den sedan dess. Jag är även certifierad läsledare i Shared Reading.

Mattias Leivinger

Kontakta Kundtjänst i Stockholm