Psykologiskolan: Sömn och sömnstörningar

Plats Stockholm

Denna gång tar Psykologiskolan upp Sömn och sömnstörningar – kunskap och förebyggande råd. Agnes Mellstrand är leg. psykolog med KBT-inriktning. Detta är fjärde temat i Psykologiskolan.

Boka kursen nu

Innehåll

Under kvällen berättar Agnes Mellstrand om sömn, om sömnmyter, om sömnhygien, om stress och oro som stör sömnen. Och sist men inte minst om drömmar och mardrömmar.

Hon ger dig kunskap om:

  • sömn och sömnproblem
  • faktorer som påverkar vår sömn
  • vad du kan göra på egen hand för att sova bättre
  • inspiration att göra förändringar som kan påverka sömnen till det bättre.

Plats

Föreläsningen ges i aulan.

Mål och syfte

Föreläsningen/Kursen är mer av utbildande karaktär än av terapeutisk och syftet är att delge kunskap och på så vis bidra till att förebygga psykisk ohälsa i samhället.

Folkuniversitetets Psykologiskolan

Psykologiskolan består av fristående kurstillfällen på olika teman, här följer de fyra första, varav flera nu gått av stapeln. Kommande teman läggs upp inom kort:
Psykologiskolan: Hur fungerar ångest och oro? Psykologiskolan: Vad händer vid depression? Psykologiskolan: Stress och utmattning. Psykologiskolan: Sömn och sömnstörningar.
Nya ämnen kommer!

Kursledaren/Föreläsaren

Agnes Mellstrand är leg. psykolog med KBT-inriktning, handledare och organisationskonsult. Agnes är en van utbildare och håller fler kurser och föreläsningar på bl.a.Folkuniversitetet inom områdena psykologi-arbetsliv-hälsa. Läs vidare nedan!

Kursledare

Agnes Mellstrand

Agnes Mellstrand är leg. psykolog med KBT-inriktning. Hon har stor erfarenhet av att behandla klienter individuellt och i grupp, och av att handleda arbetsgrupper och chefer.

Till hennes specialområden hör stresshantering och konflikthantering. Agnes är även diplomerad mindfulnessinstruktör och en van utbildare. Hon brinner för att bidra till hållbara och positiva beteendeförändringar.

Agnes Mellstrand

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
27 sep 2022 - 27 sep 2022
Ti 18:00 - 20:15
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
1141562
Pris
300 kr