Vandring. Hägersten och Uppenbarelsekyrkan

Plats Stockholm

Målet för denna vandring är Uppenbarelsekyrkan i Hägersten. Det är en modern kyrka som invigdes 1961. Vandringen utgår från Telefonplan och vi går genom vackra Solbergaskogen, berg och annat.

Boka kursen nu

Vi går delvis genom granskogen och får uppleva förundran i såväl naturens väsen som i kyrkorummet.

Vandringen leds av Irene Stegell. Det är ingen guidning, men Irene ramar in vandringen och pekar på vissa detaljer i omgivningen. Den stillsamma vandringen ger möjlighet att öppna sinnena och stanna upp i nuet.

Mötesplats

Telefonplan, kl 11.00, utanför ingången till tunnelbanan. Kursledaren har en skylt där det står Folkuniversitet. Vandringen slutar kl. 14.00. Klä dig efter väder. Medtag gärna något ätbart.

Mål och syfte

Det är en rofylld vandring - ingen guidad tur. Vandringen leds av Irene Stegell, hon pekar på sådant i omgivningen som kopplar till våra sinnen.

Kursledaren

Kursledaren Irene Stegell har hållit i kulturvandringar och meditativa vandringar, liksom rörelse för kropp och själ under många år. Hon har undervisat och lett samtalskurser om existentiella frågor i över tio år för olika åldersgrupper.

Irene Stegell är legitimerad lärare i religion, psykologi, filosofi och estetisk verksamhet, drama-teaterpedagog samt diplomerad energi-massör.

Kursledare

Irene Stegell

Kursledaren Irene Stegell har hållit i kulturvandringar och meditativa vandringar, liksom rörelse för kropp och själ under många år. Irene undervisar och leder samtalskurser om existentiella frågor i flera forum för olika åldersgrupper, och har lång erfarenhet av det.

Irene Stegell är legitimerad lärare i religion, psykologi, filosofi och estetisk verksamhet, drama-teaterpedagog samt diplomerad energimassör.

Irene Stegell

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
13 nov 2021 - 13 nov 2021
Lö 11:00 - 14:00
Tillfällen
1
Studietimmar
4
Kurs-ID
1105073
Pris
200 kr