Kärlekens många arter – Camilla Lif

Plats Stockholm

Parförhållanden eller relationen mellan föräldrar och barn är inte de enda arenorna för kärlek. Det finns många arter av kärlek. Camilla Lif utvecklar, kåserar och reflekterar.

Boka kursen nu

Innehåll

Under sin föreläsningen belyser Camilla Lif kärlek. Det ryms mycket i det ordet; den ser olika ut och kan ändra form och betydelse genom livet. På sitt säregna vis berättar Camilla om kärlekens många arter. Camilla Lif är präst i Katarina församling, författare, skribent, radiopratare – och räds inte de stora frågorna.

Det kommer även att finnas tid för frågor.

I aulan eller på distans live via Zoom

Föreläsningenplaneras att ges i aulan och kommer att strömmas via Zoom, så att du kan följa på distans om du föredrar det. Föreläsningen kan dock komma att ges enbart via Zoom, om smittrestriktionerna så föreskriver. Obs föreläsningen strömmas/streamas – den spelas inte in.

Föreläsaren

Camilla Lifs röst känner vi igen från radiosammanhang som Tankar för dagen, Helgsmål och som gästspanare i "Spanarna" och från Sommar i P1 2020. Flera känner till henne genom ”Döden döden döden”-samtal i Allhelgonakyrkan, andra genom hennes ljudbok "Livet med Lif".

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
16 nov 2021 - 16 nov 2021
Ti 18:00 - 20:00
Tillfällen
1
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
1090531
Pris
300 kr