Intresseanmälan samtalscirkel Vi som lever med postcovid

Plats Jönköping

Den här kostnadsfria studiecirkeln är för dig som har postcovid med symptom som innebär stor påverkan på ditt dagliga liv. Studiecirkeln arrangeras av Folkuniversitetet i Jönköping! Det är en intresseanmälan vi kommer att starta cirkeln när vi har tillräckligt med deltagare.

Boka nu

Intresseanmälan

Detta är en intressanamälan för att delta i en samtalscirkel om Postcovid. Vi kommer att kontakta dig när vi har minst 3 deltagare.

Beskrivning

Den här studiecirkeln är för dig som har postcovid med symptom som innebär stor påverkan på ditt dagliga liv. Vi träffas en gång i veckan och pratar och stöttar varandra. Det är ett forum där vi kan utbyta erfarenheter om våra symptom och ge tips på hur vi hittat vägar till ett friskare liv. Tanken är att vi ska hjälpa varandra att må bättre.

Studiecirkeln är självledd av deltagarna själva och det finns ingen lärare. Syftet är att skapa bra samtal och diskussioner om ämnet genom att deltagarna bidrar med sina egna tankar och reflektioner. Ingen förväntas vara expert utan alla tar ansvar att stödja gruppens kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trevlig miljö under träffarna.

Upplägg

Antal gruppdeltagare: max 8 (minst 3)
När Ej klart
Var: Folkuniversitetet Jönköping, Skolgatan 25 B, vån 5
Hur: Vi träffas under 1,5 tim och delar upp träffen i två pass med en tyst paus emellan. 40 min samtal, 15 minuter tyst paus (viktigt att ingen pratar i pausen eftersom många av oss behöver tysta pauser för att orka), 35 min samtal. För den som önskar och orkar finns möjlighet att ta en fika efteråt.
Vad ska jag ta med mig: Gärna en yogamatta el dyl att vila på i pausen och en filt om du önskar. Vill du stanna på fika och vill ha fikabröd tar du med det till dig själv. Kaffe/the finns att köpa i en automat.
Krav: Du ska ha postcovidsymptom som begränsar din tillvaro till minst 50% av din vanliga arbetsnivå.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Kursperiod
27 maj 2024 - 27 maj 2024
Måndag
Antal tillfällen
10
Första tillfället
mån 27 maj 2024 kl -
Studietimmar
20
Kurs-ID
115993
Pris
0 kr