The problem with food - and possible solutions

Plats Helsingborg

Hur stort klimat- och miljöavtryck gör maten egentligen? Och vad kan vi göra för att minska det? På denna föreläsning får vi både nya insikter och inspiration till mer klimatvänliga matvanor. Föreläsningen ges i Helsingborg.

Boka kursen nu

Om föreläsaren:

Föreläsningen hålls av Patrik Boström, aktiv i Helsingborgarnas klimatavtal. Föreläsningen är på svenska.

Patrik är en 47-årig elektronikingenjör/uppfinnare/entreprenör med ett stort intresse för forskning, speciellt inom klimat och miljö. Ett specialintresse har kommit att bli maten vi äter och hur den påverkar vår värld. Efter ett decennium av informationsinhämtning har Patrik summerat problemen och möjliga lösningar i föreläsningen "The problem with food - and possible solutions".

Arrangemanget sker i samverkan med Kulturförvaltningen i Helsinborg.

Bra att veta

Denna föreläsning är kostnadsfri men du måste boka din plats. Din anmälan gör du genom att klicka på knappen "Boka kursen nu" nedan.

Välkommen!

Har du frågor?

Kontakta Joel Andersson

joel.andersson@folkuniversitetet.se

Tid
29 jun 2022 - 29 jun 2022
On 18:00 - 19:00
Tillfällen
1
Plats
Trädgårdsgatan 25, 25224 Helsingborg
Visa på karta
Kurs-ID
1142176
Pris
0 kr