Improvisationsteater, NYHET!

Plats Helsingborg

Vill du våga säga ja? Att associera, samarbeta, och att våga både lyssna, göra fel och inte minst skratta mer? Då ska du testa teaterimprovisation! Kursen ges i Helsingborg.

Boka reservplats

Målgrupp

Den här kursen vänder sig till dig som vill träffa nya människor, är nyfiken på teater men har ingen eller lite erfarenhet. Kursen riktar sig till dig som är 18 år och uppåt.

Mål

Att få insikter i teaterns grunder men också att våga vara spontan och lita på din egen fantasi och kreativitet. Att lära dig grunderna i improvisation.

Innehåll

Genom roliga övningar och korta scener utforskar vi vår förmåga till spontanitet och lek. Vi får prova på att kommunicera genom kroppen och att träna upp våra sinnen genom klassiska teaterövningar. Allt på lätt svenska så att alla kan vara med.

Välkomna att mötas och ha roligt tillsammans!

Kursen är datumen: 23/6, 30/6 och 5/7

Material

Kläder som medger att du kan röra dig fritt.

Om kursledaren

Kursen leds av Karin Bergquist som arbetar som skådespelare inom scen, film och tv sedan 1998 då hon gick ut Teaterhögskolan i Göteborg. Sedan ett år tillbaka är hon även utbildad ledare för existentiella samtal i grupp (vid Existentiellt forum i Stockholm), samt är utbildad skogsbadsguide vid Scandinavian Nature and Forest therapy Institute. Under H22 håller Karin även fyra tillfällen med skogsbad samt leder arrangemanget "Filosofera med konst".

OBS! Begränsat antal platser. Föranmälan krävs och görs via knappen nedan.
Anmälan gäller alla tre träffarna.

Kursledare

Karin Bergquist

Har du frågor?

Kontakta Joel Andersson

joel.andersson@folkuniversitetet.se

Tid
23 jun 2022 - 05 jul 2022
Ti 18:00 - 19:30
To 18:00 - 19:30
Tillfällen
3
Studietimmar
6
Kurs-ID
1142035
Pris
0 kr