Personlig utveckling

Plats Distans

Denna studiecirkel vänder sig till dig som vill hitta din egen potential för att börja leva ditt liv så som du själv vill och nå dina drömmar.

Boka reservplats

FULLBOKAD, BOKA DIN RESERVPLATS

Under studiecirkeln använder vi oss av boken Tough Love som är skriven av den mentala tränaren och coachen Johannes Hansen. Ungefär varannan vecka kommer vi att ha ett möte online, vilka är ämnade för diskussion deltagarna emellan, för att stötta och uppmuntra på ett utmanande sätt samt för att bidra till insikter och förändringsarbete inom var och ens personliga utveckling.

Vad behövs av dig?

  • Du skaffar boken Tough Love av Johannes Hansen. (Som cirkeldeltagare har du 5 % rabatt på Adlibris och Bokus, läs mer i länk nedan. Boken finns även gratis att ladda ner på Biblio-appen som ljudbok samt på vissa bibliotek som bunden bok).
  • Du är öppen för att få coaching på ett sätt som inte är tröstande, utan utmanande.
  • Du förstår att det är du själv som bär ansvaret för att göra jobbet med dig själv.
  • Du närvarar vid online-mötena.
  • Du visar respekt och hänsyn gentemot dina cirkeldeltagare och cirkelledaren
  • Du förstår att vissa saker som sägs under online-mötena, såsom personliga erfarenheter som kan komma att delas deltagarna emellan, är strikt förbjudet att prata om utanför studiecirkeln. Detta för att samtliga deltagare ska kunna känna sig trygga i studiecirkeln så att de därmed får de förutsättningar som behövs för att kunna utvecklas på allra bästa sätt.

Vad får du?

  • Ett kraftfullt verktyg för din personliga utveckling
  • Möta likasinnade online

Upplägg

13 träffar, start söndag den 27 september 2020 och avslut söndag den 9 maj 2021. Onlinemöte söndagar kl.20:00-21:00

Vem är jag som håller i studiecirkeln?

Jag som håller i studiecirkeln heter Angela Askell och jag är diplomerad livscoach. Jag är även utbildad teckenspråks- och dövblindtolk, vilket är mitt dagliga arbete. Att få coacha människor till förändring som lyfter och utvecklar är för mig glädjande, inspirerande och givande.

Kursledare

Angela Askell

Har du frågor?

Kontakta Belinda Hirvonen

belinda.hirvonen@folkuniversitetet.se

Tid
27 sep 2020 - 09 maj 2021
Sö 20:00 - 21:00
Tillfällen
13
Plats
Enköping, 74531 Enköping
Visa på karta
Studietimmar
13
Kurs-ID
1081363
Pris
0 kr