Att leva med hund – Per Jensen, distans live. Zoom

Plats Distans

Hur uppfostrar man en valp och vad tycker den egentligen om sina ägare? Hur mycket förstår hunden av det vi säger och gör? En föreläsning med Per Jensen som ges digitalt via Zoom.

Boka kursen nu

Innehåll

Forskningen ger oss en helt ny syn på hunden och det har betydelse för hur vi formar vårt liv tillsammans på bästa sätt.

Att leva med hund är att ha en underbar tid tillsammans med en älskad vän, men innebär också en del besvär och sorg. Per Jensen berättar utifrån den senaste forskningen om hur hunden fungerar i olika faser av sitt liv och hur vi kan använda de nya rönen för att få en lycklig samvaro.

Kursform

Föreläsningen ges online via verktyget Zoom. Du behöver tillgång till en dator med uppkoppling och ljud. Inloggningsuppgifter kommer senast dagen före. Beräkna 1,5 h för föreläsningen. Logga in i tid!

Mål och målgrupp

Föreläsningen ger värdefulla nya kunskaper oavsett om du planerar att skaffa din första valp eller har levt med hundar hela ditt liv.

Föreläsaren

Per Jensen är professor i etologi (djurens beteende) verksam vid Linköpings universitet. Han är författare till en rad böcker om hundar och andra djurs beteende.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
22 sep 2020 - 22 sep 2020
Ti 18:00 - 20:00
Tillfällen
1
Studietimmar
2
Kurs-ID
1041434
Pris
250 kr