Självledarskap FORTS. - Distans live

Plats Distans

Är du sugen på förändring men saknar hur du ska gå till väga? Vet du vart du vill, men skjuter upp och fastnar i gamla mönster? Kursen är inriktad på hur du kommer till skott och hur du tar dig mot den förändring du vill genomföra

Boka kursen nu

Innehåll och mål

Kursen inriktar sig på konkreta och kraftfulla verktyg för att få till varaktig förändring. Vi kommer att prata om begreppet ”threshold” (hur du vet om du är redo att förändras på riktigt) och jobba praktiskt med metakognitiva verktyg som:

  • Förändringsnivåer (Robert Dilts)
  • Well-formed outcomes/NÖHRA (Kjell Enhager, Tony Robbins m fl)
  • GRIT (Angela Duckworth)
  • Tiny Habits (BJ Fogg)
  • GTD (David Allen).

Samtliga metoder är förankrade i forskning och/eller etablerad praktik inom mental träning och business management.

Vi kommer också att lära oss hur vi parerar hinder på vägen, till exempel beteendet att skjuta upp saker – prokrastinering – och bristande effektivitet.

Kursens huvudinriktning är snarare användandet av enkla, kraftfulla verktyg som verkligen fungerar och mindre på psykologin bakom dem. Vi tar avstamp i det som fungerar, och svarar på frågan ”hur kommer jag vidare?” (inte ”varför vill jag förändra?”). Vid genomgången kurs är målet att du har en steg för steg-manual för effektiv personlig och yrkesmässig förändring.
Kursen kan ses som en fristående fortsättning på kursen Självledarskap.

Vem kan gå kursen?

Om du redan har kommit fram till att du vill göra en förändring och vet åt vilket håll du ska gå - kan du gå den här kursen. Du behöver inte ha gått just kursen Självledarskap genom Folkuniversitetet.

Kursmaterial

Mapp och material mejlas ut av kursledaren under kursen.

Distans live via Zoom

Kursenkommer att hållas via Zoom och du får en länk för anslutning före kursstart. Du behöver en dator/smart telefon/datorplatta med uppkoppling, kamera och mikrofon.

Kursledare

Roger Hansson

Roger Hansson är verksam som utbildare och föreläsare inom självledarskap och kommunikation samt coachar långtidsarbetslösa.

Sedan 2015 är han engagerad i Stiftelsen Ekskärets helgkurser i Självledarskap, där han fungerar som facilitator och ansvarig processledare. Han har en internationell certifiering i neuroledarskap (NLP, som handlar om hur vi behöver vi anpassa vår kommunikation och vårt ledarskap efter hjärnans funktion för att få bästa resultat).

Bild saknas

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
10 nov 2021 - 01 dec 2021
On 17:30 - 20:45
Tillfällen
4
Studietimmar
16
Kurs-ID
1104450
Pris
2550 kr