Må bättre - upplev mer glädje och balans i livet

Plats Borås

Vill du känna och uppleva något annat än det du känner och upplever idag? Längtar du efter att hitta dig själv och leva ett autentiskt liv? Då är denna kurs för dig!

Boka nu

Den här kursen är för dig som längtar efter att må bättre, uppleva balans, mer glädje i livet och mindre stress! Du kommer att få syn på vad som inte längre främjar dig och hur du kan släppa taget om det. Du kommer att få en fördjupad kunskap kring olika metoder och verktyg för att på ett hållbart sätt, förändra det du längtar efter att förändra. Under hela utbildningen får du ta emot vägledning av mig så att du tryggt kan utforska vem du är - och börja leva det liv du vill leva!
Innehåll:
Kursen ger dig:
● konkreta verktyg för att skapa balans i livet
● undervisning och vägledning i tanke- och känslohantering
● medvetandeutveckling
● en metod i sex steg för att på ett hållbart sätt förändra det du längtar efter att
förändra
● verktyg för att minska stress
● mjuk yoga, guidad meditation samt olika andningstekniker
● nya perspektiv på livet
Om du längtar efter ett annat resultat i livet, än det du hittills upplevt
- behöver du GÖRA, VÄLJA och AGERA annorlunda!

Kursledare:
Pernilla Thomasdotter, samtalsterapeut specialiserad inom högkänslighet, HSP.
Pernilla håller kurser, workshops samt retreat med fokus på personlig utveckling.
Läs mer om Pernilla på: www.hogkanslig.nu
Sagt om Pernilla och hennes kurser:
“Så intressant att börja se saker ur nya perspektiv. Första kursen jag gått där jag verkligen förstått och känt att det berör mig och hjälper mig att se nya saker och komma vidare i min utveckling som person”. “Du ser alla Pernilla. Du känns trygg och redan vid första tillfället kändes det enkelt att dela med sig av sig själv. Jag upplever att du är här och nu och delar med dig av dig själv”.

Kursledare

Pernilla Thomasdotter

Jag heter Pernilla Thomasdotter, bor på landet utanför Borås med min man Andreas, våra två tonårsdöttrar och katterna Sigge och Sören. Jag arbetar som samtalsterapeut, håller kurser, retreats, workshops och föreläsningar. Jag arbetar även som dramapedagog och processledare på en estetisk förskola i Borås.

Jag älskar att skapa olika arenor där människor, stora och små, kan mötas och vara sig själva − fullt ut. Jag älskar även att läsa böcker, yoga, vinterbada och att lata mig! 

På Folkuniversitetet håller jag i kursen Må bättre − upplev mer glädje och balans i livet! Jag vill ge dig konkreta verktyg så att du kan skapa ett liv som får dig att må (ännu) bättre! Du kommer få tillgång till olika metoder för att lättare kunna hantera känslor, tankar och stress samt en hållbar modell så att du förändra det du längtar efter att förändra.

Jag är specialiserad inom högkänslighet, HSP och har samtalsterapi via telefon, digitalt eller under en promenad. Klienten kan välja det som känns bäst för hen. I början av juni 2024 gästade jag podden “Våra högkänsliga liv” där jag samtalar om Det högkänsliga föräldraskapet och svarar på lyssnarnas frågor (avsnitt 17 och 18). I höst håller jag ett retreat med kollegan Victor Södling med fokus på expansion och att följa sin intuition. 

Under hela kursen får du ta emot vägledning av mig så att du tryggt kan utforska vem DU är, vad DU längtar efter och hur DU vill leva ditt liv! 

Tänk om livet får vara utmanande OCH underbart − samtidigt!

Välkommen,
med värme Pernilla

Pernilla Thomasdotter är kursledare på Folkuniversitetet i Borås

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Borås

info.boras@folkuniversitetet.se

Kursperiod
24 sep 2024 - 22 okt 2024
Tisdag
Antal tillfällen
5
Första tillfället
tis 24 sep 2024 kl 18:00-20:15
  • tis 1 okt 2024 kl 18:00 - 20:15
  • tis 8 okt 2024 kl 18:00 - 20:15
  • tis 15 okt 2024 kl 18:00 - 20:15
  • tis 22 okt 2024 kl 18:00 - 20:15
Plats
Alingsåsvägen 6, 50435 BORÅS
Visa på karta
Studietimmar
15
Kurs-ID
309529
Pris
2350 kr