Ditt Personliga Bästa

Plats Borås

Här hittar du kurser kring livsstil, livsfrågor samt övriga friskvårdskurser.

Boka kursen nu

Målgrupp:

Du som av olika anledningar under en längre period har bortprioriterat ditt eget välmående och nu vill fokusera på hur du kan få ut mer av tiden.

Syfte:

Bli medveten om vad som kräver en förändring, skapa nya hållbara vanor och beteenden som stärker ens identitet och genererar till nya möjligheter.

Om kursen:

För att kunna prestera ditt allra bästa så krävs det att du fokuserar på de små detaljerna. Oavsett om du har som mål att bli den bästa elitidrottaren, den bästa säljaren, den bästa ledaren, den bästa föräldern, den bästa dottern eller den bästa medmänniskan i samhället, så behöver Du må bra.

Mår du bra – gör du bra! Välmående handlar om mer än att äta hälsosamt och fysisk träning, det handlar också om ditt mentala tillstånd, dina känslor, dina relationer och din vision om framtiden.

Det är områden som samtliga beror på dig, du är ansvarig för hur du väljer att leva ditt liv framöver. Genom att bli medveten och jobba på samtliga områden kan du markant öka din egen potential. I denna kurs får du verktygen som skapar medvetenhet kring vem du är idag, vem du vill vara imorgon och vad du behöver göra för att nå dit.

Det största resultatet ligger i de små förändringarna.

Kursledare

Anna Crociani

Mitt motto i livet är: ”If you want something you´ve never had, then you´ve got to do something you´ve never done.”

Jag har en lång bakgrund inom både turistnäringen och hälsobranschen. Jag har bott och arbetat i Italien och i Egypten under flera år där jag har kombinerat mina två största passioner, möten med nya kulturer och personligt välmående i alla dess former. Jag har drivit Spa på kryssningsfartyg mellan Rom och Barcelona, dykcenter i Hurghada, varit bokningsansvarig för charmiga boutiquehotell i Sverige och Italien och skapat ett eget digitalt program för personlig utveckling.


Som certifierad Friskvårdsterapeut, Pilates instruktör, Professionell Life Coach och Team Coach har jag en bred kompetens inom hälsa och drivs av att hjälpa människor med de rätta verktygen ta ansvar för sin egen framgång och uppnå nya resultat! 

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Borås Tel: 033-722 59 54

sandra.johannesson@folkuniversitetet.se

Tid
16 aug 2021 - 20 sep 2021
Må 17:30 - 19:00
Tillfällen
6
Plats
Alingsåsvägen 6, 50435 Borås
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1102155
Pris
1195 kr