Teater 18+ Nybörjarkurs

Plats Stockholm

Det här är kursen för dig som längtar efter att prova på teater. Du får arbeta med grunderna i teater. Vi övar på att samarbeta, skapa trygghet, kreativitet, uttrycksförmåga och närvaro på scenen. Vi improviserar och har roligt.

Boka kursen nu

Målgrupp och förkunskaper

Kursen vänder sig till dig utan förkunskaper som vill prova på att spela teater och prova olika sätt att uttrycka dig på.

Mål

Att få insikter i teaterns grunder men också att våga vara spontan och lita på din egen fantasi och kreativitet. Att lära dig grunderna i improvisation.

Innehåll

Vi jobbar med kontaktövningar, trygghetsövningar och samarbetsövningar där vi lär oss se och lyssna på varandra. Vi lär oss grunderna i improvisation, improvisationer som utvecklar din fantasi och kreativitet och din uttrycksförmåga och närvaro på scenen.

Lov

Kursen har uppehåll vecka 47.

Fortsättningsmöjligheter

Efter nybörjarkursen kan du fortsätta med vår kurs "Teater 18+ Fortsättningskurs". Prata gärna med din kursledare om du är osäker på din nivå och vad du bör fortsätta med efter denna kurs.

Om Covid-19

För att förebygga spridningen av covid-19 och för att du som går en kurs hos oss ska få en trygg utbildningsmiljö följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi anpassar antalet deltagare i våra kurser så att det går att hålla ett säkert avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Lokalerna städas flera gånger om dagen, framför allt toaletter och ytor som bordsytor, dörrhandtag och räcken. Det är allas ansvar att hindra spridningen av covid-19 och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk. Om du uppvisar symptom på covid-19 (feber, hosta – se www.1177.se för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din utbildning eller kurs. Håll ett säkert avstånd till andra och tvätta händerna noggrant med tvål och vatten.

Medverkande

Samuele Francesco Caldognetto

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
03 nov 2020 - 22 dec 2020
Ti 17:30 - 19:00
Tillfällen
7
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
14
Kurs-ID
1085654
Pris
1550 kr