PROVA PÅ Teater - träna din fantasi, KRITA

Plats Stockholm

Vill du spela teater? Här får du utveckla ditt kroppsspråk och träna fantasin genom improvisationer. För dig med funktionsnedsättning. GRATIS prova på. Du behöver boka din plats. Välkommen!

Boka kursen nu

Vem kan gå på prova på?

Du som

• har funktionsnedsättning och fungerar självständigt
  • kan följa lärarledd undervisning
  • gillar att göra saker i grupp.

Det går bra att ta med en stödperson.

Prova på - gratis

Prova på-tillfället är gratis. Boka din plats på webben eller genom kundtjänst 08-789 42 00 (kundtjänst) . I fall det finns platser kvar kan du anmäla dig direkt i Krita-ateljén på Folkuniversitetet. Om du inte kan komma är det viktigt att du avbokar din plats, så att någon annan kan gå i stället.

KRITAs ateljé, sal 216, Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45 i Stockholm. T-bana Odenplan.

Om KRITA

KRITA är ett öppet kurscenter som vill verka för ett rikare liv för ungdomar och vuxna med neuropsykiatrisk, psykisk eller intellektuell funktionsnedsättning.

Gabriel Agut

Kontakta Kundtjänst i Stockholm