Teater för barn, 9-12 år

Plats Linköping

I den här kursen får du som är nyfiken chansen att prova på teater och show. Vi leker, improviserar och har roligt. Vilken riktning vi tar bestämmer gruppen.

Boka kursen nu

Innehåll

Här får du som vill prova på att spela teater och testa olika sätt att uttrycka sig på scenen chansen. Med kreativitet och glädje övar vi på att våga vara spontana och lita på vår egen fantasi. Allt utgår från varje individ och vi ser till allas unika förmågor. Här finns inga rätt eller fel. Vi jobbar med röst, rörelse och känsla. Med improvisationslekar, samarbetsövningar och andra roliga moment lär oss se och lyssna på varandra samt utveckla fantasi, kreativitet, uttrycksförmåga och scennärvaro. Gruppen har stor möjlighet att påverka vilken riktning kursen tar.

Kursen har uppehåll för höstlov v. 44.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 9-12 år.

Förkunskaper

Ingen förkunskap krävs.

Material

Du behöver ha bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Kursledaren går igenom eventuellt övrigt material ni kommer överens om att använda under kursen.

Pontus Tingvall

Pontus är en glad kille som gärna använder fantasin som redskap för att utforska möjligheterna att uttrycka sig på olika sätt.

Just nu studerar Pontus scenkonst på Valla Folkhögskola och på fritiden uppträder han inom eldkonst. Han har under många år även arbetat som simlärare för barn och vuxna.

Lärare Pontus Tingvall, Folkuniversitetet Linköping.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
13 sep 2020 - 08 nov 2020
Sö 12:30 - 13:30
Tillfällen
8
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
11
Kurs-ID
1075827
Pris
800 kr