Prova på - Gestalta en monolog - Distans Live

Plats Distans

Nyfiken på hur vår monologkurs på distans är upplagd och på dess innehåll? Delta på detta prova-på-tillfälle som ges i realtid via Skype. Kursledaren berättar om hur kursen är upplagd och svarar på dina frågor. Välkommen att boka!

Boka kursen nu

Upplägg för prova-på-tillfället

Prova på-tillfället är kostnadsfritt. Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Om du uteblir utgår en no show-avgift på 250 kronor. Det är vanligtvis många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt. Om det blir fullbokat kontaktar vi alla reserver i turordning.

Förutsättningar för att delta

Det här är ett prova-på-tillfälle som ges på distans via Skype, där undervisningen är interaktiv och genomförs i realtid. Du kommunicerar direkt med din kursledare och dina kurskamrater precis som i ett fysiskt klassrum, men via din egen dator. Detta kräver att du har tillgång till dator med kamera, mikrofon och högtalare samt stadig internetuppkoppling. I god tid innan start kommer du få instruktioner om hur du går tillväga för att delta.

Om ordinarie kurs Gestalta en monolog -

Distans Live

Kursen vänder sig till dig som är 18 år och uppåt, som har erfarenhet av teater och vill arbeta med en monolog för att få fördjupad individuell förståelse för gestaltningsarbete och dina egna verktyg som skådespelare. Monologen kan du använda när du söker till teaterutbildningar.

Undervisningen är lärarledd och ges på distans via Skype, där undervisningen är interaktiv och genomförs i realtid. Det finns plats för max 5 deltagare i varje grupp. I en del av kursmomenten tittar du på och är delaktig när andra kursdeltagare arbetar. Detta är en del av kursen och en viktig del i processen.

Kursanordnare

Folkuniversitetet, Kursverksamheten i Stockholm.

Anmälan och mer information

Klicka på länken nedan för anmälan och mer information om ordinarie kurs i vår. För att boka en plats på prova-på-tillfället klickar du på boka-knappen här på sidan.

Kursledare

Susanne Sjöquist

Susanne har lett teatergrupper sedan 1980-talets mitt på Vår Teater, Stockholms Teaterverkstad m.m. Hon var med och startade och ledde teater Kompassen, en fri grupp i Nacka som spelade allt från revy och barnteater till dagsaktuell samhällsengagerad teater.

Susanne har kandidatexamen och lärarlegitimation i Teaterämnena + Estetisk kommunikation. Hon har undervisat 15 år på gymnasienivå, fortbildat sig på Teaterhögskolan i Stockholm och har stor erfarenhet av skådespeleri och teater i olika sammanhang och funktioner. Susanne är även utbildad Gestaltterapeut.

"Jag vill ge mina deltagare mod och lust att utforska och utvecklas tillsammans. Teater är för mig ett kollektivt och undersökande arbete där alla i gruppen är lika viktiga för processen och berättandet. Trygghet, respekt och lust är grundpelare i min undervisning."

Susanne Sjöquist

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
08 sep 2022 - 08 sep 2022
To 17:15 - 18:00
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1139926
Pris
0 kr