Dansmix födda 2014 Jazz/show

Plats Umeå

På dansmixen tränar barnen musikalitet, styrka, balans och koordination och övningarna ger en grundläggande dansteknik och en fin grund till vidare dansträning.

Boka kursen nu
Dansmix passar alla danssugna barn! Dansmixen är en vidareutveckling av barndansen och stimulerar barnens känsla för musik, rytm och rörelse. Alla Dansmixlektioner innehåller samma grundövningar, som tränar barnens musikalitet, styrka, balans och koordination och ger en grundläggande dansteknik och en fin grund till vidare dansträning. Dessutom övas stilspecifika grundsteg och dansteknik.
Inrikting Jazz/show: Den här inriktningen passar barn som gillar att dansa och showa loss till såväl de senaste hitsen och låtar från melodifestivalen som till äldre godingar. Vi lär oss grundsteg från jazzen och övar på smidighet, koordination och rytm, samt sätter ihop enkla danser till musik som barnen gillar.

Kursledare

Lisa Brännström

När ni kommer till mina dansklasser ska ni framförallt få smittas av rörelseglädjen som dansen kan ge! För både de yngre och äldre ligger även stort fokus på den egna utvecklingen tillsammans med kroppsmedvetenhet.

Är född och uppvuxen i Umeå, efter dansgymnasium och två förberedande linjer på Balettakademien i Umeå och Stockholm studerade jag på Danshögskolan. Efter det studerade jag vidare och har nu även lärarexamen från Karlstads Universitet.

Har vidareutbildat mig inom dansen genom bl.a. kurser i Chicago, New York och Paris. Har arbetat som dansare i olika projekt i Umeå och Stockholm. Arbetat som dansare på Europas största scen; Disneyland Paris och på hotellanläggningen Union Lido i Italien. Skolor som jag arbetat på är bl.a. Balettakademien, Marikas Dans & Modestudio, BASE23, Kulturskolan Gävle och Vasaskolan Gymnasiet Gävle.

Jag undervisar kvällsklasser i balett och barndans.

Sedan våren 2018 är Lisa även Balettakademien Umeås pedagogiska ledare.

Lisen Larsson

Har du frågor?

Kontakta Anna Pamela Elisabeth Styrke

anna.ostman-styrke@folkuniversitetet.se

Tid
31 jan 2021 - 16 maj 2021
Sö 10:35 - 11:20
Tillfällen
12
Plats
Nygatan 43, 90333 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1092302
Pris
1450 kr