Personaladministratör, Kurspaket

Plats Distans

Läs kursen Personaladministratör på distans med löpande intag för varje elev. OBS! Notera att privatpersoner inte kan erhålla betyg i våra kurser. Se text nedan.

Boka nu

Kurspaketen på Vuxengymnasium på distans är utformade för många olika behov och yrkesroller. Du kan lägga upp dina studier utifrån din egen tid, läsa när det passar dig och själv bestämma när du vill avsluta kursen inom angiven tid. Detta innebär stora möjligheter till kombinationer av studier, arbete och andra sysselsättningar.

Vill du vara med och stödja personalchefen i hans/hennes arbete? Vill du handlägga personalärenden? Vill du ha ett yrke där medarbetarna på företaget står i centrum?

Det är vanligt att det dagliga, praktiska HR-arbetet delegeras till medarbetare inom företaget eller organisationen. För att kunna hantera personalfrågor med säker hand krävs dock att man har förståelse för arbetsrätten. en god kommunikativ förmåga, samt kunskaper inom projekt, företagande, organisation och ledarskap. Rollen som personaladministratör kräver ofta en mycket bred kunskap och programmet syftar till att ge dig de förutsättningar som behövs för att bli en bra personaladministratör.

Gymnasiepoäng
800 p

Förkunskaper
Kurspaketet bygger på grundskolans kunskaper eller motsvarande. Om du avser att gå för betyg gäller olika förkunskaper för flera kurser i paketet. Kontakta administrationen för förklaring vid behov.

Innehåll kurspaket:

    Personaladministration (ADMPER0) 100 poäng
  • Administration 1 (ADMADM01) 100 poäng
  • Administration 2 (ADMADM02) 100 poäng
  • Ledarskap och organisation (LEDLEDO) 100 poäng
  • Information och kommunikation 1 (INFINF01) 100 poäng
  • Intern- och extern kommunikation (INFINE0) 100 poäng
  • Kommunikation (PEDKOU0) 100 poäng
  • Affärsjuridik (JURAFF0) 100 poäng

Betyg
Om en juridisk person (en organisation/företag med organisationsnummer men inte s.k. enskild firma) bokar kursen ingår möjligheten att genomföra slutprov för betyg i varje delkurs för en tilläggskostnad. Elever som läser mot betyg ska i samband med anmälan skicka in personbevis och kopia på gymnasiebetyg (eller liknande). Den juridiska personen ska skicka in en s.k. "Betygsbeställning" som man kan ladda ner från vår hemsida: Betygsbeställning

Övriga deltagare kan ansöka om prövning hos Vuxenutbildningen i en kommun och på så sätt erhålla betyg. Kontakta Vuxenutbildningen i lämplig kommun för mer information.

Kurslitteratur 
Se allmänna litteraturlistan på vår hemsida: Kurslitteratur


Kurspaketet innehåller delkurser som även finns som enskilda kurser på hemsidan. Dessa finns representerade i den allmänna litteraturlistan.

Kostnad
33364 kr inkl. moms. Eventuell kostnad för kurslitteratur tillkommer.

Övrigt
Första kursen startar när betalningen av kursavgiften är registrerad hos oss. Från kursstart har du två år på dig att avsluta dina studier. Se FAQ för svar på de vanligaste frågorna.

Kursledare

Ej Fastställd

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Trollhättan

info.trollhattan@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
99
Första tillfället
kl -
Studietimmar
800
Kurs-ID
307434
Pris
33364 kr