Självcoaching

Nå er fulla potential genom Självcoaching-programmet! Ett program för utveckling och framgång i det moderna arbetslivet.

Kille i självcoachningsprogrammet på Folkuniversitetet

Vad är Självcoaching?

Självcoaching är ett unikt webbaserat coachingprogram för ledare och medarbetare. Det har under de senaste tio åren använts framgångsrikt som komplement och mervärde till den personliga coachingen. Utbildning med kända föreläsare inom personligt ledarskap och mental träning ingår i programmet!

När du genomför Självcoaching-programmet får du;

  • Coaching och handledning av våra certifierade handledare
  • Distansutbildning i mental träning och personligt ledarskap
  • Kvalitetssäkrad långsiktig utveckling av dina framgångsfaktorer

Målgrupper

Programmet finns anpassat för olika målgrupper och behov, t ex utveckling av ledare, medarbetare samt för effektiv rehabilitering.

Vad ger Självcoaching?

Programmet ger i kombination med personlig coaching verktyg för personlig framgång; lösningsfokusering, motivation, självförtroende, stresshantering med mera.

Självskattning baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet ingår för kvalitetssäkrade resultat! Programmet ger därför även, via ett inbyggt statistikverktyg, en mätbar utveckling inom 11 olika framgångsnycklar.

Innehåll

Programmet innebär en effektiv process på 10 veckor. Det innehållande arbetssättet består av personlig coaching/handledning, webbaserad självcoaching samt mental träning. Dessutom är utbildning med några av Sveriges populäraste föreläsare inkluderat i programmet!

Olof Röhlander

Föreläsare, inspiratör samt författare till succéböckerna ”Det blir alltid som man tänkt sig”, ”Vinnarskalle” och ”Omstart” m fl. Olof är mångfaldigt prisbelönt som Sveriges bästa föreläsare. Han har därutöver varit både Sommar- och Vinterpratare i P1 samt medverkat som expert i flertalet TV-program (www.olofrohlander.se).

Jana Söderberg

Civilekonom, psykoterapeut, föreläsare, coach samt författare till storsäljarna ”Sluta jämföra dig med andra” och ”Våga vara”. Jana har bland annat varit Sommarpratare i P1 samt medverkat i SVT:s ”Sommarpratarna”, (www.janasoderberg.se).

I utbildningsinnehållet ingår bland annat:

  • Framgångsfaktorer
  • Självkänsla och självförtroende
  • Mål och målstyrning
  • Mental tuffhet och optimism
  • Rädslor och hinder
  • Stress och stresshantering
  • Motivation och lösningsfokusering

Se mer information om Självcoaching:

Självcoaching - läs mer

Självcoaching - coachingpaket

Kontakt:

Tommy Elofsson

026-421 10 72

tommy.elofsson@folkuniversitetet.se