Stöd och matchning

Arbetsmarknadsutbildning Karlstad

Med Stöd och matchning på Folkuniversitetet i Karlstad får du professionellt stöd på vägen mot ett nytt jobb. Hos oss får du mer!

Spain, Barcelona

Du väljer själv

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb eller en utbildning som matchar dina kunskaper.

Folkuniversitetet i Karlstad erbjuder ett tryggt och stabilt stöd. Tillsammans med våra professionella och engagerade handledare planerar du din tid hos oss utifrån dina individuella förutsättningar. Du får ett personligt bemötande, blir tagen på allvar och sedd för den du är. Vi vet att du har erfarenheter och resurser. Det tar vi vara på!

Varför ska jag välja Folkuniversitetet?

  • Folkuniversitetet kan arbetsmarknaden, har stora nätverk och ett nära samarbete med företag i många olika branscher.
  • Folkuniversitetet har unika kunskaper om individuellt anpassade utbildnings- och arbetsmarknadsinsatser.
  • Folkuniversitetets handledare och lärare är erfarna, kunniga och lyhörda. De är experter på att ge rätt stöd till just dig.
  • Folkuniversitetet är en icke-vinstdrivande utbildningsanordnare. Överskott återinvesteras i verksamheten. Det gör att vi kan lägga alla resurser på att säkerställa din väg mot arbete eller utbildning!

Folkuniversitetets deltagare får mer

Vi vet att vårt arbetssätt fungerar. Ett bevis på det är att våra deltagare upplever att de får mer. Utvärderingar visar att 87 % är nöjda efter att ha fått stöd, utbildning eller matchning hos oss!

Hur anmäler jag mig?

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill skriva in dig på Stöd och matchning hos Folkuniversitetet

Vill du veta mer?

Lennart Berglund
054-770 58 52
lennart.berglund@folkuniversitetet.se

Besöksadress: Älvgatan 3, 652 25 Karlstad (visa på karta)