Rusta och matcha i Oskarshamn

Arbetsförmedlingens tjänster Oskarshamn

Med rusta och matcha på Folkuniversitetet i Oskarshamn når vi tillsammans ditt mål – ett nytt arbete eller en utbildning som för dig närmare ett jobb. Valet av en erfaren partner i ditt jobbsökande är avgörande. Läs mer om varför du ska välja oss!

Rusta och matcha i Oskarshamn

Därför ska du välja rusta och matcha på Folkuniversitetet i Oskarshamn

KA-nummer rusta och matcha i Oskarshamn: 10072544.

Rusta och matcha hos oss ger resultat

Enligt vår egen uppföljning ökar dina jobbmöjligheter med över 50 procent om du väljer rusta och matcha hos oss.

Nöjda deltagare

8 av 10 som slutför rusta och matcha på Folkuniversitetet är mycket nöjda med det bemötande de får hos oss.

Erfarna handledare som vet vad de talar om

Hos oss samarbetar du med en personlig och erfaren handledare som stöttar dig i med och motgång. Din handledare och du skapar en plan utifrån dina förutsättningar och mål med ditt jobbsökande. Din handledare förstår dina utmaningar och peppar dig genom hela processen. Lite som en jobbsökar-PT som aldrig ger upp!

Handledaren hjälper dig att utforska vilka egenskaper du har som kan vara till nytta för din kommande arbetsgivare. Det är alltid du som gör jobbet, men din handledare finns där som ett bollplank som ställer frågor, ger nya perspektiv och vågar utmana dig.

Lång erfarenhet och expertis

Folkuniversitetet har över 50 års gedigen erfarenhet av att utbilda, vägleda och att stärka människor till självförsörjande. Livsförändrande kunskap sitter i vårt dna.

Omfattande nätverk

Vi samarbetar med ett brett nätverk av företag och organisationer. Detta ger dig tillgång till ett stort utbud av möjligheter till jobb. Våra partners sträcker sig över olika branscher och sektorer, vilket breddar dina chanser till anställning.

Hållbara och icke vinstdrivande

Som en icke vinstdrivande organisation återinvesterar vi i våra program och deltagare. Vårt mål är att se till att du lyckas, inte bara för att nå jobb snabbt utan för att bygga en hållbar karriär.

Vi finns för alla

Vi förstår de unika utmaningar som olika individer kan möta på arbetsmarknaden. Vi välkomnar alla, oavsett ålder, bakgrund eller tidigare erfarenheter.

Så fungerar rusta och matcha hos Folkuniversitetet

När du fått beslut om att delta i rusta och matcha av Arbetsförmedlingen kan du välja Folkuniversitetet som leverantör av tjänsten.

När du gjort det kommer vi att kontakta dig för ett uppstartsmöte med din handledare.

Vid det första mötet kartlägger ni tillsammans dina erfarenheter och kompetenser. Ni går igenom dina ansökningshandlingar för att planera för vilka insatser du har behov av så att du så snabbt som möjligt får ett jobb.

När du kommit i gång med ditt jobbsökande får du träffa en handledare som är specialist på nätverkande. Vi matchar ihop dig och dina kompetenser med intressanta arbetsgivare. Vi går tillsammans igenom möjliga jobb och arbetsplatser och kartlägger var du skulle passa bäst.

Under tiden i rusta och matcha på Folkuniversitetet strävar vi efter att du ska få jobb eller utbildning så snabbt som möjligt.

För att delta i rusta och matcha hos Folkuniversitetet, kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen och uppge KA-nummer 10072544. 

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss! Vi besvarar alla dina frågor, stora som små.

Kontakta oss

Violeta Öhman
0480-422 815
violeta.ohman@folkuniversitetet.se

Jag vill bli kontaktad