Dare to speak English B1, liten grupp

Våga prata mer engelska! Känns det obehagligt och ovant att prata engelska trots att du har en del kunskaper? Steg för steg tränar vi engelsk konversation i en liten grupp. Ordförrådsövningar och viss grammatik ingår.

Vem kan gå kursen?

Du som har nivå A2+ på Europarådets nivåskala och siktar på att i förlängningen nå B1 del 2. För att hitta din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktest. Att välja en passande nivå är viktigt för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

• att du får ett uppdaterat och aktuellt ordförråd
  • att lära dig undvika vanliga misstag på din nivå för att få ett mer korrekt språk
  • att öva din förmåga att deltaga i samtal och diskussioner
  • att arbeta i en skyddad och uppmuntrande miljö för att bygga upp din självförtroende

Gruppundervisning, max 8 deltagare. Undervisningen sker på engelska och deltagarna är aktiva inom språket på lektionerna.

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under 5 veckor. Totalt 15 studietimmar. Räkna med några timmars hemarbete.

Litteratur/material

Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Läraren använder sig även av annat extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande. Vi meddelar innan kursstart vilket material som ska användas samt hur ni beställer detta

Fortsättningsmöjligheter

Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser förutsatt att tillräckligt många deltagare anmäler sig. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare. Vi vill dock reservera oss för att vi i enstaka fall kan bli tvungna att göra ändringar.

Kursintyg

Vid begäran utfärdar vi gärna ett kursintyg för aktuell kurs vid 75 procents närvaro.

Bernadette Sugrue

Kundtjänst i Södertälje
info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Tullgatan 8, 63220 ESKILSTUNA
4 mar 2020
Slutdatum
1 apr 2020
Antal veckor
5 veckor
Tid kvar till startdatum:
80 dagar
On 18:00 - 20:15
(En studietimme är 45 minuter)
5 st
1 500 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners