Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Fortsätt sticka

Fortsätt sticka

Kom och fördjupa dig i stickningens underbara värld! Här har du som kan grunderna chansen att fortsätta utvecklas med ditt hantverk.

Innehåll

Kursen vänder sig till dig som kan grunderna och vill lära dig mer. Vi kommer jobba med olika tekniker samt tyda mönster och diagram, där du får tips och goda råd. Tillsammans gör vi kursen till vad gruppen vill att den ska blir. Kursledaren är öppen för deltagarnas önskemål och hjälper till med problem som kan uppstår i stickningen.

Undervisningsform

Gemensamma genomgångar av olika moment varvas med individuell handledning. Kursträffar hålls varannan vecka så att du hinner sticka mellan träffarna. Grupp består av max 10 deltagare.

Material

Det kommer att finnas ett begränsat utbud av material att köpa. Du tar själv med det du vill jobba med. Till första gången går det bra att komma tomhänt och låna, om du inte riktigt vet vad du vill göra. Garn till provlappar ingår i kursavgiften. Annars tar du med stickor, garn, mönster, sax, papper och penna som alltid är bra att ha.

Ledare

Elisabeth Sundin-Johansson har tidigare drivit garnbutik i Linköping och varit ledare för varierande kurser inom stickning och virkning. Elisabeth kan det mesta inom stickning och inspireras av att lära sig nya tekniker.

Länkar

Kursledare

Elisabeth Sundin Johansson

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Linköping
info.linkoping@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 LINKÖPING
Kursstart
29 jan 2019
Slutdatum
21 maj 2019
Antal veckor
18 veckor
Tid kvar till startdatum:
50 dagar
Tider
Ti 18:00 - 20:15
Studietimmar
27
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
9 st
Arr nr.
982008
Platser kvar
Ja
Pris
1 400 kr

Svenska från dag 1

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Senioruniversitetet i Linköping

Senioruniversitetets aktuella program