Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Självkärlek och självmedvetenhet - helgworkshop

Självkärlek och självmedvetenhet - helgworkshop

Välkommen till denna workshophelg där du kommer att få lära dig att stärka dig själv och din relation till dig själv med hjälp av yoga, meditation och mindfulness.

Att använda sig av yoga och mindfullness för att stärka välmåendet och synen till sig själv är länge beprövat i olika studier. Denna avkopplande helg i avslappningens tecken kommer du att få lära dig att acceptera dig själv, förlåt dig själv och tillåta dig själv.

Du kommer att få lära dig att lyssna på din kropps signaler och din inre röst. Få lära dig att reflektera över känsla- handling- tanke och lära dig skillnaden mellan prestation och värde och vad det är att ha värde utan prestation.

Olika KBT-övningar kring tankebanor presenteras och övas med syfte att medvetandegöra oss själva och hur våra tankar/känslor påverkar oss.

Du behöver inte ha någon grundkunskap inom yoga och mindfulness, utan alla är välkomna till denna helg där du lär dig stärka din självkänsla och självförtroende med medvetenhet, styrka, lugn och ro.

Välkommen!

Om Kursledaren Theres Enström

Therés Enström är utbildad Hälsovägledare/PT/Mental tränare samt Massör via Luleå Tekniska Universitet, LTU, Yogalärare via Nordiska Yogalärarinstitutet samt har utbildning i stressfysiologi och arbetsmiljö & stress (LTU).

Hon är erfaren yogalärare, föreläsare inom stress och hälsa, arbetar med personlig utveckling, livsstilsförändring, motivation och målbildsträning.

Hon har även lett en studie kring tacksamhet och självkänsla samt vunnit årets hälsoprojekt 2017 på LTU för sina kreativa workshops som bidragande faktor till äldres välmående. Hon har också gått musikhögskolan och är erfaren musiker och har länge använt musik och kreativitet som ett verktyg för hälsa och välmående.

Övrigt

Denna kurs är ett samarbete mellan Kvinnojouren Kullan och Folkuniversitetet Dalarna.

Kursen är kostnadsfri.

Riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna.

Kursledare

Therés Enström

Har du frågor?

Kontakta
Gabriella Åström
gabriella.astrom@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Folkuniversitetet, Slaggatan 8, 79171 FALUN
Kursstart
9 nov 2019
Slutdatum
10 nov 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
53 dagar
Tider
Lö 10:00 - 16:00
Sö 10:00 - 13:00
Studietimmar
12
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
2 st
Arr nr.
990178
Platser kvar
Nej

Prenumera på vårt nyhetsbrev