Sök Meny
Diplomutbildningar

Diplomutbildningar

Våra diplomutbildningar riktar sig till dig som vill utvecklas i din yrkesroll. Kvalitet är viktigt för oss och utbildningen varvar teori med praktiska exempel som direkt kan användas i ditt arbete.

Kursledarna är alltid yrkesverksamma inom den bransch utbildningen berör. De är utvalda på grund av sin pedagogiska kompetens och förmåga att entusiasmera och anpassa kursmaterialet till verkligheten.

Innehållet i kurserna är alltid uppdaterat, verklighetsförankrat och anpassat direkt efter yrkesrollen. Omvärldsbevakning genom nära kontakter med specifik bransch är en självklar del av kursupplägget.

Kurserna omfattas av minst 90 kurstimmar. Grupperna består av mellan 8-16 deltagare, för att varje kursdeltagare på så sätt ska kunna få handledning utifrån sin egen situation. Genom övriga kursdeltagare och kursledare får du ett nätverk som kan vara både nyttigt och givande även efter kursens slut.

Efter avslutad och godkänd kurs får du ett diplom som visar att du genomgått en utbildning anpassad till dagens standard i branschen

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.