Sök Meny
Balettakademien och övriga dansskolor

Balettakademien, dansskolor

Balettakademien finns i Stockholm, Göteborg och Umeå. I Linköping finns Dansstudion Östergötland.

På Balettakademierna och Dansstudion Östergötland hittar du dansutbildningar, musikalutbildning, förberedande utbildningar, fritidskurser för barn och vuxna samt föreställningar.

Balettakademien Stockholm

Balettakademien är en av Nordens ledande dansskolor. Många av Sveriges mest framgångsrika dansare, musikalartister och koreografer har utbildats här. Vi erbjuder ett brett utbud av dans inom olika genrer. Vare sig du är ung eller gammal, nybörjare eller proffs. Ta steget hit!

Balettakademien Göteborg

Balettakademien i Göteborg är skolan för dig som satsar på en framtid som professionell musikalartist eller dansare. Balettakademiens Musikalutbildning ären av Nordens absolut främstaoch har utbildat många framgångsrika artister som duser på scener i Sverige och utomlands idag. Dansutbildningen, med inriktning mot modernt, är unik genomkombinationen avsmå klasser, individuellt fokus och samarbeten med koreografer, scener och skolor i Sverige och utomlands.

Balettakademien Umeå

Schema för VT- 19 kommer inom kort! På Balettakademien Umeå har vi ett stort kursutbud i dans. Från klassisk balett till hiphop. Från små barn till pensionärer. För dig som bara vill dansa och ha kul, men även för dig som satsar seriöst på dans som ett framtida yrkesområde. Helt säkert hittar du något som passar just dig. Välkommen att dela dansglädjen med oss på BA Umeå!

Dansstudion Östergötland

Folkuniversitetets dansstudio i Linköping erbjuder många olika danskurser med allt från danslek och balett till modernt, jazz och street.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila