Grattis till platsen och välkommen till YH-utbildningen Drift- och fastighetstekniker!

En spännande resa väntar dig. Utbildningen till Drift- och fastighetstekniker tar dig in i ett utvecklande och utmanande arbete.

För dig som vill ha mer information om utbildningen finns möjlighet att ta del av förra årets informationsmöte i efterhand. OBS! Datumen som visas i filmen gäller förra året, datum som gäller den här starten finns nedan i texten.

Upprop

Vi träffas måndagen den 23 augusti kl 10.00 – ca 13.00 på Folkuniversitetet i Jönköping, Skolgatan 25 B, vån 5.

Första dagen är upprop och vi kommer att gå igenom praktiska saker och ni får mer information om utbildningen. Ni kommer då också få tillgång till lärplattformen LearnPoint, där schema och annan info kommer att finnas. Schema för utbildningens två första kurser finner ni längre ner.


Skolförlagd undervisning och distansundervisning

Utbildningen består av en mix av skolförlagd undervisning och undervisning via Teams eller Zoom. Det innebär att du är på skolan cirka en dag i veckan och 2-3 dagar följer du undervisningen digitalt. Resterande tid är avsatt för självstudier. Vissa kurser kan innebära mer skolförlagd undervisning.


Lunch

Det finns tillgång till restauranger nära skolan och det går även bra att värma matlåda i micro när det är dags för lunchrast.


CSN

För dig som ska söka studiemedel hos CSN så är terminstiderna:

210823-211217, 85 yhp
220110-220624, 120 yhp
220808-221216, 95 yhp


Övrigt

Det är bra om du i förväg berättar ifall det är något som är viktigt för oss att veta om. Det kan handla om läs-och skrivsvårigheter, någon form av allergi som det är bra för oss att känna till. All personal på skolan samt våra externa föreläsare har tystnadsplikt.

Vi ses i augusti!

Louise Bjerkevik
Utbildningsledare

Ladda ned schema för v.34 - 40 Projektmetodik och Fastighetsteknik 1