Läs spanska utomlands

Läs spanska utomlands på språkkurs med oss. Spanska talas av en stor del av världens befolkning och genom att kunna språket får man tillgång till många länder och kulturer i både Europa och Latinamerika. Här ser du vilka språkkurser i spanska utomlands som är aktuella just nu.

Besök solpyramiden i Mexiko, lär dig dansa tango i Buenos Aires, segla i Valencia, smaka på det andalusiska köket i Cádiz eller njut av strand och storstad i Barcelona – allt medan du samtidigt lär dig spanska!

Hela 470 miljoner människor har spanska som modersmål och av dessa bor 90 % i Nord- och Sydamerika. Även inom Spanien finns ett brett spektrum av kulturella influenser och karaktärer – från Galicien i norra Spanien till det arabiskt influerade Andalusien.

Vi erbjuder spanska språkkurser på 11 olika destinationer i Spanien, Mexiko, Argentina och på Kuba. Du kan läsa allmän spanska, affärsspanska, 50+ eller kombinera spanska med aktiviteter som surfing eller matlagning. Är du sugen på att köpa bostad i Spanien kan en kurs i spanska vara en bra ingång för att lära känna landet, språket och kulturen.

Spanskan är som ett gigantiskt tapasbord fyllt av olika länder, kulturer, smaker och upplevelser. Det är bara att välja det du vill ha!

spanska i Spanien