Spanska i Mexiko

Läs spanska i Mexiko i Playa del Carmen. Staden ligger ca en timmes färdväg söder om Cancun på den så kallade Mayarivieran på Yucatanhalvön. Det är en fantastisk och pittoresk stad med sina vita korallstränder och turkosblå hav. Här hittar du våra språkkurser i spanska i Playa del Carmen, Mexiko.

läs spanska i playa del carmen mexiko på språkkurs med internationella skolorna

Staden är färgstark och livlig och har ca 122 000 invånare, och har en mer avspänd atmosfär än den mer kända semesterorten Cancun. Ett vitt fyrtorn är stadens landmärke. Från dess utsiktsplats, som nås via en utvändig spiraltrappa, kan du få en överblick över staden.

Här finns mycket att se och göra. Precis utanför kusten hittar du några av världens bästa snorklingsplatser där du kan få se havssköldpaddor och många färgglada fiskar i det kristallklara vattnet. Du kan också åka en bit inåt land och snorkla i sötvattensgrottor, så kallade cenotes. Dykning är förstås också mycket populärt här, och på senare tid har även sportfiske blivit en stor aktivitet. Stränderna verkar ändlösa och längs huvudgatan finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer.

I Chichén Itza (ett av världens sju underverk), Coba och Tulúm kan du se de fascinerande lämningarna från mayaindianernas antika tempelstäder. De mest imponerande är kanske solpyramiderna med sina branta trappor som täcker alla fyra sidor.

""

1 resultat

1 resultat