Läs spanska i Valencia

Läs spanska i Valencia, en stad som ligger idealiskt vid Medelhavskusten i mellersta Spanien och har ca 800 000 invånare. Under de senaste decennierna har staden genomgått en fantastisk förvandling. Här hittar du vilka aktuella spanskakurser i Valencia vi har.

läs spanska i valencia på språkkurs med internationella skolorna

Byggnader som ’Ciudad de las Artes y Ciencias’, museet ’Valencia Institute of Modern Art’ och konserthuset ’Palau de la Música’ är exempel på den ultramoderna arkitektur som bildar en spännande kontrast med det vackra, historiska centrum med sin gotiska barockstil.

Valencia har alla storstadens fördelar, men är samtidigt tillräckligt liten för att behålla en avslappnad, öppen och vänlig atmosfär. Här finns något för alla smaker, härligt klimat, fantastiska sandstränder och ett stort utbud av olika fritidsaktiviteter. Barrio del Carmen är en stadsdel i gamla delen av staden som är berömd för sina tapas-barer, restauranger, pubar och discon. Här samlas människor i alla åldrar för att njuta av det valencianska köket i de trånga gränderna.