Spanska i Buenos Aires

Läs spanska i Buenos Aires på språkkurs med oss. Staden kombinerar den latinamerikanska passionen med europeisk elegans. Här hittar du såväl modern som klassisk kultur och restauranger och nattklubbar i världsklass. Se vilka kurser i spanska i Buenos Aires som är aktuella här.

läs spanska i buenos aires i argentina på språkkurs med internationella skolorna

Buenos Aires är en av Sydamerikas främsta kulturstäder. Här finns hundratals teatrar, biografer, konsertscener och museer, och antalet restauranger och kaféer är oräkneliga. Den argentinska tangon är ett storstadsfenomen som föddes i Buenos Aires. Det finns ett stort utbud av så kallade ’milongor’, ställen där man dansar och upplever tangon och varje år i februari och mars arrangeras stora, prestigefyllda tangofestivaler.

Staden är indelad i områden som har lite olika atmosfär. Palermo är en trendig stadsdel med massor av restauranger, barer och shopping, San Telmo är mer bohemisk och känd för sina klassiska helgmarknader och Caballito är ett medelklassområde med mycket second hand. Recoleta kallas för Latinamerikas Paris och här ligger Buenos Aires’ kanske mest kända turistattraktion, den vackra kyrkogården el Cementerio, där Evita Perón ligger begravd.

Njut av att promenera omkring, titta på gatukonsten och prata med ’los porteños’!