Södra Stockholms Folkhögskola

Södra Stockholms Folkhögskola i Botkyrka är en mötesplats för dig som vill studera och utvecklas i en kreativ miljö. Vi möter dig med omtanke och engagemang. I vår gemenskap är varje person unik och värdefull.

Södra Stockholms Folkhögskolas logotyp.

Eftersom skolan inte är så stor, präglas vardagen här av en personlig atmosfär.

Vi erbjuder en möjlighet för dig som behöver få pröva andra sätt att nå behörighet för vidare studier efter gymnasiet. Du blir delaktig i hur din förmåga och kreativitet ska utvecklas.

Hos oss får du som deltagare skapa, uppleva och påverka. Tillsammans utforskar vi våra olika uttrycksmöjligheter såsom ljud, ord, bild, rörelse, tanke, känsla, form och fantasi.

Att få söka efter kunskap, utbyta erfarenheter och reflektera leder till ökad självmedvetenhet och bildning. På så sätt ökar vår förståelse för andra och för den värld vi lever i. Det är så vi vill att Södra ska vara en kulturskapande och engagerande folkhögskola.

Adress

Vår adress är Fågelviksvägen 18, 145 53 Norsborg.

Hitta hit

Ta dig till T-banestation Fittja. Ta buss 702 mot Hallunda centrum och kliv av vid busshållplats Fittjaverken eller promenera från Fittja (ca 14 min). Vi finns på Fågelviksvägen 18, hus 3, port 34 eller 37.

08-465 06 650

SodraStockholm.se

info@sodrastockholm.se