Tyska A1 del 1 nybörjare Intensiv

Plats Stockholm

Satsa en vecka för att lära dig tyska! Folkuniversitetet erbjuder en intensiv nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna i tyska på kort tid.

Boka kursen nu

Målgrupp
För dig som snabbt vill lära dig tyska. Du får samtidigt en koppling till tysktalande länder och dess kultur, människor och språk. Inga förkunskaper i tyska behövs.

Förkunskaper
Det här är en nybörjarkurs. Om du kan lite tyska är en fortsättningskurs att föredra.

Innehåll

  • presentera sig
  • berätta om sig själv
  • uttal
  • alfabetet
  • räkneord 1-100
  • hälsningsfraser
  • klockan
  • tillhörande grammatik

Kursupplägg
Undervisningen pågår en vecka, måndag till fredag. Kursen är intensiv och studietakten är hög. Det krävs att man lägger ner tid på hemarbete. Fokus ligger på att prata men du får även lyssna till och läsa dialoger och texter. Grundläggande grammatik gås också igenom. Kursen är deltagarcentrerad, vilket innebär att undervisningen anpassas efter deltagarna, deras behov, intressen och allmänna bakgrund för att utbildningen ska upplevas som meningsfull.

Material
. Litteratur ingår inte i kursavgiften. Information om kurslitteratur finns i kallelsen eller ges vid första kurstillfället.

Hemuppgifter
Mest grammatiska övningar och ordförrådsövningar, texter att läsa och översätta.

Lärare
Samtliga våra spansklärare har spanska som modersmål. Vi lägger också stor vikt vid akademisk utbildning, pedagogisk erfarenhet och kunskap. Lärarna har undervisningsvana och insikt i svensktalandes förutsättningar/svårighet vid inlärning av spanskan. Folkuniversitetet bedriver dessutom kontinuerlig fortbildning för våra lärare.

Kursledare

Felix Hackmann

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
31 okt 2022 - 04 nov 2022
Må 15:15 - 17:30
Ti 15:15 - 17:30
On 15:15 - 17:30
To 15:15 - 17:30
Fr 15:15 - 17:30
Tillfällen
5
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
15
Kurs-ID
1145708
Pris
1900 kr