Tyska - Grammatikhelg A2/B1

Plats Stockholm

Tyskans grammatik kan vara lite besvärlig. Under den här helgen får du repetera och frächa upp grammatiken. Läraren är Sylvi Elsner, en av våra kompetenta lärare på Folkuniversitetet.

Boka kursen nu

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som redan har enkla kunskaper i tyska förvärvade på grundskolan, gymnasiet, inom hemspråksundervisningen eller genom självstudier.

Mål

Detta är en kurs för dig som vill komma i gång igen med den tyska grammatiken eller för dig som vill repetera och fräscha upp tidigare kunskaper. Kursen syftar till att genom repetition/introduktion av grundläggande teoretiska begrepp förbättra din språkfärdighet i tyska.

Syfte

Efter avslutad kurs ska du kunna känna igen viktiga grundläggande grammatiska begrepp och strukturer på tyska och kunna använda dem korrekt i autentiska sammanhang.

Innehåll

Repetition och genomgång av grammatiken i tyska.

Lärare

Samtliga våra lärare i tyska har tyska som modersmål. Vi lägger också stor vikt vid akademisk utbildning, pedagogisk erfarenhet och kunskap. Lärarna har undervisningsvana och insikt i svensktalandes förutsättningar/svårighet vid inlärning av tyskan.Folkuniversitetet bedriver dessutom kontinuerlig fortbildning för våra lärare.

Kursledare

Sylvi Elsner

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
15 okt 2022 - 16 okt 2022
Lö 10:00 - 13:30
Sö 10:00 - 13:30
Tillfällen
2
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1145041
Pris
900 kr